Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipă tânără, dinamică și ne dorim ca prin intermediul site-ului www.univstud.ro să venim în ajutorul tinerilor cu informații cu referire la diferite domenii de învățământ specifice programelor de licență, dar și master existente atât în România, cât și în afara țării noastre.

În viziunea noastră educația reprezintă „pilonul” dezvoltării personale, sociale și profesionale deoarece educația este ceea ce supraviețuiește după ce tot ce a fost învățat a fost uitat.

La fel ca voi, si noi ne-am confruntat cu întrebări precum:

  • „Ce facultate voi urma dupa ce termin liceul?”
  • ”Va fi alegerea potrivită?”
  • ”După ce o voi termina, voi avea un loc de muncă?”

Toate acestea sunt întrebări firești, la care bineînțeles trebuie să găsim și un răspuns. Și pentru a-l găsi, trebuie să testăm până când vom găsi ceea ce ne place, ceea ce ni se potrivește.

Nimeni nu știe din prima rețeta succesului și cu siguranță știi măcar un exemplu care să îți confirme acest lucru. Fiecare dintre oamenii de succes au eșuat poate de nenumărate ori, dar important este că într-un final au reușit. Au reușit pentru că există opțiuni. Opțiuni educaționale de care fiecare dintre noi putem dispune.

Și pentru ca opțiunile există, Univstud.ro îți oferă informații cu privire la peste 50 de domenii de studiu, programe de licență și master atât din România cât și din străinătate, workshop-uri, evenimente de interes pentru viitorii studenți, dar și pentru cei care deja se bucură de studenție și nu numai.

Toate aceste informații le poți găsi pe univstud.ro, într-un singur loc, și asta pentru ca dorim sa te ajutăm să nu mai pierzi timp căutând pe internet ore întregi.

Pe langă informațiile prezentate mai sus, UnivStud.ro îți oferă posibilitatea de a compara universitățile care-ți prezintă interes, apoi în funcție de ceea ce este important pentru tine, te poate ajuta să ai o idee mai clară asupra avantajelor pe care fiecare instituție în parte le oferă.

De ce să ne alegi?

Dacă ai trecut de perioada bacalaureatului și vrei să iți continui studiile, vrei să obții o calificare în economie, chimie, matematică sau oricare altă specializare care te pasionează și cauți informații care să te ajute în alegerea universității care ți s-ar potrivi cel mai bine, atunci motivele pentru care să ne alegi sunt următoarele:

  • Informații actualizate
  • Economisirea timpului alocat căutării informațiilor pe internet
  • Posibilitatea de a compara mai multe facultăți/universități din același domeniu de interes
  • Accesarea cu ușurință a informațiilor

Cum te ajutăm noi?

UnivStud.ro te ajută să identifici opțiunile educaționale pe care sistemul de învățământ românesc, dar și din străinătate ți le oferă.

UnivStud.ro iți oferă informații gratuite privind oportunitățile de studiu, procesul de aplicare la facultățile care te interesează, procesul de admitere, dar și costurile studiilor.

Pe UnivStud.ro ai posibilitatea de a compara universitățile care prezintă interes în funcție de criteriile care sunt importante pentru tine.

UnivStud.ro te informează în fiecare zi oferindu-ți știri legate de workshop-uri, evenimente la care poți participa, oportunități de dezvoltare personală, dar și profesională.


Vă mulțumim!

Echipa UnivStud.ro

© UnivStud 2016 - Toate drepturile rezervate
Developed by GHS Software