Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Univstud pentru Universități

Misiunea noastra este de a încuraja oamenii să investească în educație. Considerăm că accesul la informațiile despre educație trebuie sa fie unul facil, iar misiunea universităților este de a contribui permanent la dezvoltarea profesională, cât și personală a tinerilor, prin intermediul invățării la cele mai înalte cote de excelență. Cel mai important, însă, este faptul că universitatea are menirea de a forma o societate educată.

Foarte mulți tineri deosebiți nu încearcă, ci se străduiesc să își găsească drumul către o carieră de succes, urmând cursurile unei facultăți care le „promite” o cale mai ușoară de a se integra în societate cu ajutorul dascălilor bine pregătiți, a informațiilor pe care aceștia le împărtășesc celor interesați, a oportunităților pe care le oferă deseori tinerilor de a se implica în diverse proiecte. Deși de cele mai multe ori universitatea păstrează legătura cu actualii sau foștii studenți, totodata este dificil pentru universități identificarea unor potențiali studenți, a cerințelor acestora sau chiar și transmiterea cu ușurință a informațiilor direcționate către cei interesați de oportunitățile de studiu pe care universitățile le oferă. Prin intermediul portalului www.univstud.ro universitățile pot:

  • Intra în contact cu potențiali studenți;
  • Promova informații despre programele dedicate studenților, cu ajutorul unei platforme special dedicată;
  • Contribui la transmiterea cât mai rapidă a informațiilor dintr-o anumită arie de interes;
  • Lista informații complete despre cursurile pe care acestea le oferă pe un anumit domeniu sau categorie;
  • Lista premium pe prima pagina a site-ului;

Deoarece fiecare partener conteaza, universitățile dispun de un cont dedicat pentru promovare, dar și pentru listarea informațiilor.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta folosind adresa de mail office@univstud.ro.

© UnivStud 2016 - Toate drepturile rezervate
Developed by GHS Software