Cadita Pentru Nou Nascuti

★★★★☆

Te ai gandit ca ai nevoie de cadita pentru nou nascuti? Sunteti pe drumul cel bun. Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune produse la un pret foarte mic. Calitatea este foarte buna.

Cel mai bun TOP 14

👉 Vezi pe toate 👈

De unde știu dacă am o nevoie de cadita pentru nou nascuti?

În timp ce vă gândiți dacă să obțineți sau nu o cadă pentru o construcție nouă, cel mai important lucru de făcut este să puteți determina care vor fi nevoile dumneavoastra specifice de apă. Nevoile de apă potabilă ale unui nou-născut pot varia foarte mult în funcție de grăsimea generală, sexualitatea și vârsta lor. Cu toate acestea, o idee bună este să investești într-o baie care poate asigura necesarul de apă al nou-născutului cu până la 4,5 galoane pe secundă. De asemenea, este important să vă asigurați că baia este suficient de mare pentru a încăpea toate scutecele nou-născutului, precum și hainele.

Odată ce v-ați hotărât asupra tipului special de cadă pe care doriți, trebuie să decideți de la ce producător provine cada. Există mai multe mărci de căzi, dar cel mai important este să alegi o companie în care persoana are încredere. Există într-adevăr multe tipuri diferite de nume de mărci, prin urmare este esențial să obțineți o marcă cu care să vă simțiți confortabil. De asemenea, acest lucru este crucial pentru a obține o cadă suficient de mare pentru a permite tuturor hainelor de răsfăț și nou-născuți să se potrivească normal.

După stabilirea nevoilor normale de apă ale nou-născutului, este, de asemenea, esențial să știm ce tip de cadă și-ar dori o persoană. Există câteva stiluri principale de căzi: electrice, ghidaj și apă. Căzile electrice folosesc energie electrică pentru a încălzi apa și sunt perfecte pentru nou-născuții care nu pot lucra în mod normal cu o cadă sau pentru cei care nu se simt confortabil să folosească cada cu hidromasaj. Băile de ghidare sunt grozave pentru nou-născuții care pot folosi un anumit tip de baie și pot fi văzute atât la modelele electrice, cât și la cele portabile. Băile cu apă caldă sunt perfecte pentru bebelușii care vor fi în siguranță folosind o baie obișnuită cu apă caldă și pot fi găsite atât în variante electrice, cât și manuale.

Cum să remediez problemele la cadita pentru nou nascuti?

Când bebelușul tău sughiță, face zgomote sau pur și simplu nu se comportă bine în cadă, s-ar putea să te întrebi cum să faci față cel mai bine acestor complicații. Iată câteva îndrumări pentru a ajuta o persoană:

Asigurați-vă că baia este utilizată în mod normal în mod corespunzător.

Examinați robinetul. Fie că este vorba de apă care picură, încercați să remediați scurgerea cu un piston nou sau chiar cu un aspirator.

Verificați robinetul special corespunzător scurgerilor din vaporizare. Dacă o persoană găsește apă care iese de la robinet în mai multe locuri, cel mai probabil este o scurgere în interiorul conductei.

Verificați robinetul pentru scurgeri în cadă. Dacă vezi apă care iese din filtrele de apă, probabil că este o scurgere în conductă.

Aruncă o privire la robinet pentru a vedea dacă există scurgeri în casă. Dacă observați orice tip de apă care iese din robinet, este posibil ca în interiorul casei să aibă loc o nouă picurare de apă potabilă.

Oare cum se poate curăța cadita pentru nou nascuti?

De fiecare dată când ești proaspătă mamă și se naște primul tău născut, în acest moment sunt multe lucruri care te îngrijorează. Deși unul asociat cu aproape fiecare lucru important pe care îl poate face o persoană este să vă ajute să vă asigurați că sunt curați. Există o mână de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la curățarea unei bai pentru un nou copil:

Spălați toată cada. Va ajuta la îndepărtarea practic a oricăror murdărie și bacterii care ar putea fi pe suprafață.

Folosiți un piston pentru a spuma apa de băut. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricărui tip de contaminant uscat care poate fi la suprafață.

Utilizați o cârpă pentru a usca cada. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea multă apă și murdărie.

Pune un nou sistem de filtrare în cadă în special. Acest specific va ajuta la menținerea cheltuielilor sănătoase cu apă.

Care sunt faptele bune despre cadita pentru nou nascuti?

Căzile identificate de zeci de ani și sunt aplicate și astăzi în multe naționalități. Una asociată cu cele mai populare căzi de baie destinate nou-născuților este colaborarea robinet-cada. Acest tip de combinație nu este dificil și oferă acces ușor la apă, dar oferă totuși o suprafață confortabilă pe care să te așezi sau chiar să te întinzi.

Există mai multe puncte de luat în considerare atunci când alegeți o baie pentru un bebeluș. În primul rând, asigurați-vă că cada este suficient de mare pentru a se potrivi cu nou-născutul și jucăriile de baie. În al doilea rând, asigurați-vă că cada este nivelată și obțineți un scaun încorporat pentru un loc confortabil în care să vă așezați. În cele din urmă, asigurați-vă că cada este suficient de grea pentru a găzdui corpul și capul unui nou-născut.

Există numeroase tipuri de căzi pentru nou-născuți, deși cea mai populară este cada pentru copii. Acest tip specific asociat cu cada de baie este conceput pentru ca bebelușii să se sature în orice, în plus față de relaxare în orice.

O cadă este un loc grozav pentru a face baie unui nou-născut. De fapt, poate curăța și este chiar un loc bun pentru ei să nu aibă riscuri. În acest moment există mai multe tipuri diferite de căzi pentru nou-născuți, așa că ar trebui să găsești una care este, fără îndoială, cea ideală pentru copilul tău.

Altele de ales

Accepti cookies? Citeste mai mult