Cum sa alegi prosoapele de baie (si sa le ingrijesti pentru a rezista mai mult)

★★★★☆

Materiale, tipul de terry, greutatea... Iti spunem tot ce trebuie sa stii pentru a alege un prosop de plaja sau de baie bun si pentru a-l face sa dureze mai mult, ia aminte!

Daca doriti sa alegeti prosopul de plaja sau de baie potrivit, trebuie sa stiti ca calitatea acestuia va determina durabilitatea sa. Si oricat de tentante ar fi ofertele la seturile de prosoape, puteti uita de aceste "chilipiruri" daca nu isi indeplinesc corespunzator functia de absorbtie si uscare. Matarranz, magazinul specializat in lenjerie de casa, enumera urmatoarele: materia prima, tipul de tesatura, gradul de hidrofilicitate si gramajul. Trecem in revista cele mai importante puncte pentru a sti daca un prosop este de buna calitate. Luati aminte!

Magazin

DIN CE MATERIAL AR TREBUI SA FIE CONFECTIONATE PROSOAPELE?

Materia prima este intotdeauna primul lucru pe care il vom evalua. Asadar, inainte de a alege un prosop nou, uitati-va la eticheta. Optati pentru bumbac de calitate certificata si evitati poliesterul sau fibrele mixte. Veti face ca prosoapele dvs. sa se usuce mai bine si sa reziste mult mai mult timp.

100% BUMBAC PROSOAPE

Un prosop de baie bun ar trebui sa fie confectionat din bumbac 100%, fara amestecuri. Potrivit expertilor in lenjerie de casa, bumbacul egiptean este cel mai calitativ bumbac din lume si are o capacitate de absorbtie unica. O alta optiune buna sunt prosoapele din bumbac turcesc - vei adora moliciunea lor!

Magazin

PROSOAPE DE LENJERIE FOUTA

Desi nu este atat de utilizat pe scara larga, inul este un alt material care este folosit pentru a face un prosop. Este o fibra naturala, respirabila si rezistenta, cu o atingere foarte moale si delicata. Fiind o fibra naturala, aceasta tesatura este, de asemenea, mult mai durabila din punct de vedere ecologic. Acesta absoarbe apa la fel de bine ca un prosop traditional din bumbac, fara a-si sacrifica moliciunea si senzatia placuta.

Din punct de vedere decorativ, acest material va adauga o nota mult mai eleganta baii tale, deoarece prosoapele din in sunt foarte estetice si se potrivesc cu orice tip de material si/sau stil. Prosoapele din in vor da baii tale un aer mult mai inovator si proaspat! Este una dintre cele mai uscate prosoape. Cu toate acestea, daca optati pentru acest material, asigurati-va ca este 100% in.

Accepti cookies? Citeste mai mult