Jucarii Pentru Bebelusi De 9 Luni

★★★★☆

Te ai gandit ca ai nevoie de jucarii pentru bebelusi de 9 luni? Sunteti pe drumul cel bun. Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai bune produse la un pret foarte mic. Calitatea este foarte buna.

Cel mai bun TOP 14

👉 Vezi pe toate 👈

De unde știu dacă am o nevoie de jucarii pentru bebelusi de 9 luni?

Când vine vorba de bebeluși, este important să vă asigurați că acești oameni au toate jucăriile de care au nevoie, plus că nu sunt răniți. Siguranța păpușilor este unul dintre cele mai importante considerente atunci când vine vorba de îngrijirea unui copil și iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că știți dacă aveți nevoie de jucării și jocuri pentru copilul dumneavoastra de 9 luni.

Uită-te la vârsta jucăriei – multe jucării sunt concepute pentru copiii mici și, din moment ce vor crește, este posibil să nu le poată ține în brațe sau să se distreze la fel de mult cu toate.

Uită-te la greutatea jucăriei: o jucărie nouă care este prea moale sau prea grea pentru copilul tău actual poate să nu fie întotdeauna în siguranță. Asigurați-vă că puteți cântări jucăria înainte de a o cumpăra și asigurați-vă întotdeauna că urmați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura că nu prezintă un risc pentru copil.

Examinați dimensiunea jucăriei - Multe jucării sunt concepute pentru dimensiuni specifice nou-născuților, astfel încât, pe măsură ce se dezvoltă, ar putea avea nevoie de o jucărie diferită. Asigurați-vă că verificați dimensiunile jucăriei înainte de a o cumpăra și asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura că este sigură pentru micuțul dumneavoastra.

Examinați materialele jucăriei: gadgeturile din plastic transparent, metal sau poate multe alte materiale pot fi dăunătoare pentru siguranța bebelușului dumneavoastră.

Verificați ora jucăriei: Din nou, multe jucării sunt concepute pentru copii, chiar dacă cresc, chiar dacă nu sunt pregătiți să aibă una sau să le aibă la fel de mult. Asigurați-vă că verificați epoca jucăriei înainte de a o cumpăra și asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura că este sigură pentru micuțul dumneavoastra.

Verificați siguranța jucăriilor - Jucăriile care pot fi periculoase sau poate periculoase pentru bebelușul dumneavoastra probabil nu sunt sigure. Asigurați-vă că testați jucăria chiar înainte de a o cumpăra și asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura că este sigură pentru propriul copil.

Cum să remediez problemele la jucarii pentru bebelusi de 9 luni?

Există câteva provocări care pot apărea cu jucarii pentru bebelusi de 9 luni, iar una dintre cele mai frecvente este că jucăria nu mai funcționează. Când una dintre propriile jucării afișează informații utile, aceasta poate ajunge să fie o experiență enervantă pentru amândoi, copilul tău de 9 luni. Consultați sfaturile pentru depanarea păpușilor:

Ajutați-vă pentru a vă asigura că dispozitivul se conectează cu succes în mod normal.

În cazul în care jucăria a fost conectată corect, nu ar putea funcționa. Asigurați-vă că examinați ștecherul și asigurați-vă că este în zona corectă. Dacă există semne de coroziune în acest moment, este posibil să nu fie potrivit pentru jucărie și poate chiar să fie nevoie să fie înlocuit.

Verificați puterea bateriei.

Dacă jucăria include o baterie, asigurați-vă că este în locul corect și că bateria este în stare bună. În cazul în care jucăria are o sursă de alimentare preinstalată, asigurați-vă că poate funcționa și că bateria este inclusă.

Verificați greutatea corporală.

Verificați dimensiunea.

Vezi distrează-te cu prețul.

Verificați zgomotele.

Verificați securitatea.

Examinați vârsta.

Dacă dispozitivul nu este potrivit pentru copilul dumneavoastra, este posibil să nu funcționeze.

Uită-te la limita grupului de vârstă.

Când jucăria nu este cu adevărat adecvată în ceea ce privește fiul sau fiica dumneavoastra, este posibil să nu funcționeze cu adevărat. Asigurați-vă că jucăria este potrivită pentru copilul dumneavoastra actual.

Oare cum se poate curăța jucarii pentru bebelusi de 9 luni?

Pentru a curăța bine dispozitivele pentru un copil de 9 luni, mai întâi depozitați-le într-o cutie de plastic sigilabilă. În curând, eliminați numeroasele materiale de umplere și alte componente care nu sunt necesare pentru a juca jocul. Asigurați-vă că curățați corespunzător fiecare dintre suprafețele jucăriei, cum ar fi interiorul păpușii și, de obicei, cea care nu este pe păpușă.

Când zona este curată, puneți jucăria înapoi în punga de plastic și închideți punga. Vă rugăm să puneți jucăria într-un loc răcoros și uscat și așteptați până când poate fi curățată.

Care sunt faptele bune despre jucarii pentru bebelusi de 9 luni?

Dispozitivele pentru copii de 9 luni calendaristice sunt o modalitate excelentă de a vă ajuta copilul să înțeleagă și să dezvolte noi abilități. Iată câteva detalii interesante despre jucăriile pentru copii:

Gadget-urile pentru copiii de 9 luni calendaristice sunt de obicei create pentru a promova abilitățile de dezvoltare ale bebelușului, cum ar fi participarea practică, designul și chiar căutarea.

Mai multe jucării cunoscute pentru copii conțin mașini, camioane, bărci și castele.

Multe jucării care au fost deosebit de benefice pentru copiii de 9 luni calendaristice includ lucruri precum mingi plus mingi, cooperative și mașini cu telecomandă.

Nu este niciodată prea devreme să începi să profiti de lucruri noi cu copilul tău de 9-30 de zile. Există într-adevăr o mulțime de opțiuni grozave pentru gadget-uri care sunt ideale pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 30 de ani, iată câteva dintre preferatele noastre personale:

O călătorie cu mașina poate fi o modalitate excelentă pentru micuțul tău de a începe să învețe despre întreaga lume. Acum cereți-le să călătorească într-o mașină nouă sau într-un fel de camionetă și vedeți ce vă pot spune despre diferitele țări prin care vor trece cu ușurință.

O jucărie simplă de blocare este o modalitate excelentă de a-ți menține copilul interesat pentru o perioadă lungă de energie nouă. Ajutați-vă să-și facă jucăria preferată și chiar lăsați acești oameni să se joace cu ea atâta timp cât doresc.

O schimbare de peisaj poate fi exact ceea ce are nevoie copilul tău pentru a începe să cuprindă lumea. Luați-i pe toți într-o călătorie într-un loc nou sau chiar lăsați-i să vizioneze filmul în camera lor.

Începerea cu un grup de copii suplimentari poate fi o modalitate excelentă de a învăța despre diferite naționalități și chiar despre „limbi”. Fă un proiect special pentru nou-născutul tău și include-l pe care să-l învețe toată lumea.

Jucăriile care pot fi depozitate separat și refolosite adesea îți distrează copilul. Unele opțiuni bune implică implicarea în curți și chiar scaunele auto pentru copii.

Există o mulțime de activități distractive pentru copiii de 9 luni de făcut atunci când cu siguranță nu se limitează la pătuțul lor! Unele dintre preferatele noastre includ lucruri precum învățarea de lucruri noi pentru începători, jocul activ cu obstacole și construirea de turnuri. Dacă copilul dumneavoastră este interesat să folosească puțin Totul, vă sugerăm să aruncați o privire la selecția noastră de jucării pentru băieți de la 9 la 30 de zile. De la clasicele preferate, cum ar fi trenurile și locomotivele, până la alternative mult mai unice, există câteva lucruri care îi preocupă pe toată lumea. Asigurați-vă că găsiți ceva care nou-născutul dumneavoastra va iubi și chiar sperați să-l distrați ore întregi!

Altele de ales

Accepti cookies? Citeste mai mult